zondag 1 september 2024

Nederlandse bonsai show

 Graag zoveel mogelijk delen 


Nederlandse Bonsai Show (NBS) en New Talent Contest (NTC)


Op zaterdag 21 en op zondag 22 september, organiseert Bonsai Vereniging Apeldoorn de NBS en NTC in Tuinland Wilp, Wilpsedijk 14, 7384 CC Wilp.


De show is geopend op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur, tijdens de openingstijden is er tevens een beurs van bonsai en aanverwante artikelen van ruim 80m.


Zaterdagmorgen om 10.30 uur zullen 4 leden van verschillende bij de Nederlandse Bonsai Vereniging aangesloten verenigingen strijden om de titel New Talent 2024.

Het is hierbij de bedoeling dat er in 3 uur een zo goed mogelijke bonsai gevormd wordt uit het aangeleverde materiaal, dat gesponsord is door Nobilis, Ens.   https://www.nobilisens.nl/ 


Vanaf 13.30 uur zal Carlos van der Vaart een demo verzorgen, deze boom zal op zondag om 16.30 uur verloot worden.   https://carlosvandervaart.com/


Op zondag zal er door Ron Hermeling een demo gegeven worden op een boom die gesponsord is door Bonsaiplaza, Boskoop.  https://www.bonsaiplaza.com/nl/

Tegelijkertijd zullen Rijn Becude en Bruno Wijman een demo geven op een boom die gesponsord is door Lodder, Harmelen.  https://lodderbonsai.nl/


Ook deze 2 bomen worden verloot op zondag om 16.30 uur.


Om de verloting nog mooier te maken heeft Irene Chang een tekening op Tanzaku beschikbaar gesteld, Irene Chang is de winnaar van de publieksprijs bij het Japanmuseum het Sieboldhuis, Leiden.


Bij deze willen wij Tuinland Wilp die de ruimte beschikbaar stelt en onze sponsoren alvast bedanken voor hun gulle gift.


Bent u bonsaiist of heeft u interesse in deze geweldig mooie hobby, dan verwelkomen wij u graag.

U kunt met uw vragen altijd terecht bij de stand van Bonsai Vereniging Apeldoorn of bij de aanwezige leden van de Nederlandse Bonsai Vereniging.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten